Karriere hos UNICO

Ordentlighed i althvad vi foretager os

Unico er beliggende i Virklund, syd for Silkeborg, hvor vi har både udstilling, kontorer, mødefaciliteter og klargøringscenter i vores nyrenoverede bilhus.
Hos Unico vil du blive en del af stærkt team, der ud fra vores kerneværdier ”Mennesker – Tillid – Ordentlig” arbejder for at kunne tilbyde Danmarks bedste leasingprodukter til private og erhverv.

Vi er stolte af det vi gør, og vi gør det, fordi vi ikke kan lade være.
Du kan også altid holde øje med denne side eller følge os på de sociale medier for at se vores ledige stillinger.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Mennesker

UNICO bygger på et solidt fundament af kunder, som er skabt via relationer og netværk. Vores medarbejdere er vores vigtigste aktiv, og det er dem, som skal sikre den bedst mulige kundeoplevelse for vores kunder. En hver kunde betyder noget for UNICO, og det er vigtigt, at kunderne kan mærke en oprigtig interesse fra vores medarbejdere til at løse kundens mobilitetsbehov bedste muligt

Tillid

Vi leverer den bedste mobilitetsløsning til vores kunder, og det gør vi både på baggrund af dybdegående kendskab til branchen og i særdeleshed fordi, vi har vores kunders tillid. Tilliden til at finde den bedste løsning til behovet – hverken mere eller mindre. Vores medarbejdere ved at vi skal værne om kundernes tillid, hvilket også er årsagen til, at vi er så privilegerede, at langt størstedelen af vores kunder, har været hos os i en lang årrække

Ordentlighed

Ordentlighed er et universalt begreb, som kan være svært at argumentere imod. Derfor er det også vigtigt for UNICO, at vi opfører os ordentlige. Ordentligt både overfor vores kunder, men også for myndigheder, som vi har en forpligtelse overfor.

Ledige stillinger

Vi har desværre ingen ledige stillinger i øjeblikket, men du er altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning og dit CV.

Søg uopfordret

Hvis du har, hvad der skal til for at blive en del af Unico-familien, så giv endelig lyd fra dig, og send os din uopfordrede ansøgning til jobs@unicoleasing.dk, hvor du skriver lidt om, hvad du kan tilbyde os – samt hvad vi måske kan tilbyde dig.

Behandling af dine oplysninger

Vi behandler alle modtagne ansøgninger i henhold til altid gældende GDPR-lovgivning.

Ved indsendelse af ansøgninger til Unico bekræfter ansøger, at Unico-koncernen må opbevare og behandle oplysninger heri til brug for rekrutteringsprocessen på den ansøgte stilling. Ansøgningerne opbevares, indtil rekrutteringsprocessen er afsluttet, hvorefter de slettes permanent.

Uopfordrede ansøgninger gemmes i op til 6 mdr.

Ansøger kan altid bede om at få slettet sin ansøgning ved at kontakte Direktionsassistent Marie Brandt på mb@unicoleasing.dk

Du kan læse mere om vores generelle GDPR her