Realisér din bildrøm

Vi hjælper hele vejen med en tryg og troværdig proces – og leverer bildrømmen til jer

Hos UNICO er en af vore vigtigste opgaver at sikre, at uanset hvordan jeres behov ændrer sig, så optimerer vi jeres hverdag med en komplet leasingløsning.

Biler

Et bilhus, der skiller sig ud fra mængden

For kunderne er det vigtigt, at de kan se, prøve og få rådgivning om det store udbud, der er indenfor biler der tilbydes på leasing – uanset om de er på udkig efter eksklusive personbiler eller varevogne, der skal passe til skiftende behov.

Derfor har vi samlet alle vore biler og varevogne under samme tag. Det er imidlertid ikke unikt. Det unikke er vor holdning til leasing og den værdi, vore løsninger skal give kunderne. Hos os får alle kunder en sublim service, der løser alle de forskellige behov, der kan opstå igennem leasingperioden.

I vort nye bilhus på Mørksøvej i Virklund kan kunderne udforske hele bilparken, ligesom bilhuset vil lægge rum til netværksmøder, foredrag og adgang til husets faciliteter.

Fordele ved leasing

Mindre kapitalbinding

Der vil være mindre kapitalbinding – der skal kun betales for bilens værditab samt afgift i den periode, hvor bilen leases.

Finansiering ikon
Mindre risiko

Leasingtager hæfter for at bilens værdi efter endt leasingperiode mindst svarer til restværdien. Risikoen er imidlertid betydeligt mindre ved flexleasing.

Hvis leasingtager ved aftalens afslutning fx. hæfter for kr. 160.000 + moms ved en bil uden afgift, ville den tilsvarende hæftelse være ca. kr. 700.000 ved en bil med fuld afgift.

Bil ikon
Stor fleksibilitet

Stor fleksibilitet. På grund af bilens lave værdi (uden afgift) er den lettere at afsætte, både ved leasingaftalens ophør, men også hvis leasingtagers behov ændrer sig i løbet af leasingperioden – ændringer som betyder et ønske om at skifte eller afsætte bilen før tid.

Bil præsentation

Få inspiration til din næste bil! Ser det spændende ud så husk, at vi kan kontaktes og dernæst finde den rette løsning for dig!

UNICO Goes Green

For os er det en målsætning at gøre, hvad vi kan for at påvirke den grønne omstilling. Bilparken spiller en større eller mindre rolle i alle virksomheder – og det er her vi kommer ind i billedet. Vi kan assistere ved omstilling til en grøn transportpolitik.

LÆS MERE

Skal UNICO Leasing hjælpe dig?

Vi er klar med den rette løsning – og du er velkommen at kontakte os her: