Om virksomheden

Ordentlighed i althvad vi foretager os

Vi er stolte over, at den første kunde, vi fik for 11 år siden, stadig er kunde hos os. Vores ambition er at tilbyde kunderne individuel og troværdig rådgivning. Enhver kunde er en vigtig kunde hos os i hele leasingforløbet. Derfor sætter vi en ære i at afdække kundernes behov og drømme, finde den helt rette løsning for den enkelte og altid stå til rådighed, når kundernes behov ændrer sig undervejs i leasingforløbet.

“Værdierne bag forretningen er båret af mennesker, tillid og ordentlighed.”

Vores vision er at skabe værdi for vores kunder. Det gør vi hver dag ved at sætte os grundigt ind i kundernes behov for at lease person- eller varebiler. Sammen med kunderne ser vi ikke bare på behovene i dag, men også på behovene i morgen.

Leasingaftalerne er indrettet, så der er stor fleksibilitet indbygget i dem, så man altid kan konvertere til den mest optimale løsning.

Vores forretning er bygget på langvarige relationer. Det betyder, at vi er optaget af, at kunden skal være lige så tilfreds med samarbejdet, når leasingperioden er slut, som da leasingaftalen blev underskrevet. Derfor tilrettelægger vi leasingforløbet så realistisk som overhovedet muligt, så kunderne ikke får uforudsete udgifter undervejs – navnlig ikke, når bilens værdi efter leasingperioden skal måles i forhold til den fastsatte restværdi ved finansielle leasingaftaler.

Vi tror på, at det er mennesker, der gør forskellen i den gode service og det gode samarbejde. Vi holder, hvad vi lover. Og vi lægger vægt på, at vores aftaler er til at forstå.

Mennesker

UNICO bygger på et solidt fundament af kunder, som er skabt via relationer og netværk. Vores medarbejdere er vores vigtigste aktiv, og det er dem, som skal sikre den bedst mulige kundeoplevelse for vores kunder. En hver kunde betyder noget for UNICO, og det er vigtigt, at kunderne kan mærke en oprigtig interesse fra vores medarbejdere til at løse kundens mobilitetsbehov bedste muligt

Tillid

Vi leverer den bedste mobilitetsløsning til vores kunder, og det gør vi både på baggrund af dybdegående kendskab til branchen og i særdeleshed fordi, vi har vores kunders tillid. Tilliden til at finde den bedste løsning til behovet – hverken mere eller mindre. Vores medarbejdere ved at vi skal værne om kundernes tillid, hvilket også er årsagen til, at vi er så privilegerede, at langt størstedelen af vores kunder, har været hos os i en lang årrække

Ordentlighed

Ordentlighed er et universalt begreb, som kan være svært at argumentere imod. Derfor er det også vigtigt for UNICO, at vi opfører os ordentlige. Ordentligt både overfor vores kunder, men også for myndigheder, som vi har en forpligtelse overfor.

UNICO er en stabil forretningspartner til den kræsne kunde, som prioriterer fleksibilitet, økonomi og køreglæde højt, og som derfor søger den bedste løsning, som både tilgodeser drømmen, behovet og økonomien.

Vi sikrer vore kunder
gennem professionelle samarbejdspartnere

For at kunne opretholde et troværdigt og værdiskabende leasingprodukt for vore kunder, er det vigtigt for os, at vi samarbejder med professionelle aktører inden for leasingverdens forskellige områder. Derfor er vi også stolte over at samarbejde med en række af landets førende eksperter indenfor de forskellige områder, som leasingen berører.

Vi samarbejder bl.a. med:

Finans og Leasing
Interesseorganisation/brancheforening

KPMG Automotive
Netværk og eksperter i afgifter

ASG digital
Værdifastsættelse

Rödstenen
Juridiske leasingeksperter

BDO
Skatte- og momsmæssige eksperter

Herudover er UNICO selvanmelder hos Motorstyrelsen – det giver mulighed for at beregne afgiften på køretøjer og angive den i Motorregistret. Vi er underlagt løbende kontrol fra Motorstyrelsen, som bl.a. kontrollerer pristjek på de indregistrerede biler, som vi har foretaget. Vi støtter og samarbejder 100% med Motorstyrelsen, og ser det kun som meget positivt, at der er en kontrol på området for selvanmeldere, som bidrager til en mere retvisende og ensartet værdifastsættelse af køretøjer.

Jeppe Dahl Andersen
Unico Leasing A/S er et privatejet aktieselskab, som blev stiftet i efteråret 2011 på initiativ af Jeppe Dahl Andersen, der stadig via sit holdingselskab er hovedaktionær i selskabet. Jeppe Dahl Andersen er uddannet biløkonom og har en mangeårig erfaring med flexleasing af brugte biler til det danske erhvervsliv. Jeppe Dahl Andersen er medlem af direktionen for Unico.

Kenneth Pedersen
Fra foråret 2016 er ejerkredsen udvidet med Kenneth Pedersen, der samtidig blev ansat som salgsansvarlig for Unico. Kenneth Pedersen er et særdeles kendt ansigt i bilbranchen, hvor han i de seneste mange år var storaktionær i PerB i Silkeborg.

Poul Konrad Beck
I foråret 2017 blev selskabets ejerkreds udvidet med Poul Konrad Beck, som via sit holdingselskab tegnede nye aktier i selskabet. Den samlede ejerkreds besluttede ved den lejlighed at indskyde et nyt fællesejet holdingselskab mellem ejerne og driftsselskabet. Det nye ejerselskab hedder Unico Holding A/S, der således ejer samtlige kapitalandele i Unico A/S (Unico Leasing A/S). Poul Konrad Beck er et kendt ansigt i Silkeborg – dels via driften af hans egen virksomhed – DANSAND – og dels via Pouls store engagement i lokalområdet, herunder i sin egenskab af næstformand for Silkeborg If Invest (Byens 1. hold indenfor fodbold), og som medlem af repræsentantskabet i Jyske Bank

Salg

Alexander Pedersen

Leasingrådgiver

51 37 38 52
ap@unicoleasing.dk

Alexander startede sin bilkarriere hos BMW, kom derefter til Volvo og var senest salgsansvarlig hos Jaguar og Land Rover inden han tiltrådte jobbet hos UNICO. Qua de nævnte bilmærker er Alexander klædt godt på i forhold til rådgivning om valg af premiumkøretøjer.

Ricki Christiansen

Leasingrådgiver

28 29 19 93
rc@unicoleasing.dk

Ricki er uddannet i bilbranchen og har beskæftiget sig med både nysalg og brugtvognssalg af populære bilmærker – senest i Semler-koncernen, som repræsenterer både Porsche, Audi og VW. Ricki er god at rådføre sig med, når det gælder valget af det rette køretøj.

Flemming Hansen

Leasingrådgiver

20 61 75 12
fh@unicoleasing.dk

Flemming er networker og har flere kåringer som årets networker i bl.a. Netsøg.

Flemming har mere end 30 års salgserfaring og rigtig god til at skabe relationer – og det er jo netop en af kerneværdierne for Unico Leasing.

Daniel Callesen

Leasingrådgiver

31 71 39 90
dc@unicoleasing.dk

Daniel – eller Calle, som vi kalder ham i dagligdagen – har en grundig baggrund i generelt købmandsskab og da han i en årrække har boet i Tyskland og derfor behersker det tyske sprog, er det naturligvis ham, som han ansvaret for at vi får de bedste vilkår og priser, når vi indkøber biler til vore kunder.

Frank Kristensen

Leasingrådgiver varebiler

31 68 22 82
fk@unicovans.dk

Frank er ekspert i varebiler og ansat i Unico Vans, hvor han sætter sin spejderære ind på at finde den helt rigtige varebil til vore mange erhvervskunder.

Jacob Iwers
Jacob Iwers

Leasingrådgiver/indkøb varebiler

53 88 22 82
ji@unicovans.dk

Jacob har en mangeårig brancheerfaring i forhold til køb og salg af varebiler. Jacob er partner i UNICO VANS

Kenneth Pedersen

Leasingrådgiver

40 17 97 94
kp@unicoleasing.dk

Kenneth er ansvarlig for en optimal betjening af virksomhedens kunder. Kenneth er via sit holdingselskab betydelig medejer af Unico Holding, der ejer UNICO LEASING og en række beslægtede virksomheder

Jacob Lund Hansen

Salgstrainee

41 81 92 44
jh@unicoleasing.dk

Jacob er sønderjyde – på den gode måde – og er allround beskæftiget med at holde styr på alle vore biler – både på dem der kan leases og på dem der skal sælges.

Allan Lykke Sørensen

Leasingrådgiver

71 99 75 39
as@unicoleasing.dk

Allan har en alsidig baggrund fra bilbranchen, hvor han har været beskæftiget i de seneste mange år, ligesom han tillige har stor erfaring i at lave de korrekte leasingløsninger.

Rasmus Stræde Olesen

Leasingrådgiver

92 90 92 62
rso@unicoleasing.dk

Rasmus er selvudnævnt bilnørd, og med mangeårig erfaring fra både BMW og Mercedes-Benz, senest som AMG produktekspert, har han også noget at have det i. Rasmus deler gerne ud af sin enorme viden, så vores kunder er klædt godt på i valget af deres nye drømmebil.

Service

Rune Jarltoft-Myhlendorph

Servicekoordinator

30 14 22 80
rm@unicoleasing.dk

Rune kender alle tekniske detaljer i næsten alle biler – så Rune kan give den grundige instruktion, når der udleveres et køretøj til vore kunder. Rune er ansvarlig for forsikringsskader

Ulrik Sort

Driftsansvarlig

60 98 22 80
us@unicoleasing.dk

Ulrik har ansvaret for, at vi leverer den korrekte service og har ansvaret for virksomhedens klargøringsafdeling, bilsyn og værksted. Ulrik er uddannet i bilbranchen og har flere års erfaring i salg og leasing af biler til privat og erhverv. Han rådgiver dig om valg af det rette køretøj.

Jacob Lund Hansen

Salgstrainee

41 81 92 44
jh@unicoleasing.dk

Jacob er sønderjyde – på den gode måde – og er allround beskæftiget med at holde styr på alle vore biler – både på dem der kan leases og på dem der skal sælges.

Konrad Beck

Trainee

31 61 10 49
kb@unicoleasing.dk

Konrad er vores unge trainee – og er allerede nu en habil sparringspartner ved valg af den rigtige bil. Stor naturlig interesse for spændende biler – og ved særligt meget om Porsche og Mercedes.

Carsten Gregersen

Service

cg@unicoleasing.dk

Service

Aiste Urmeleviciene

Klargøring

Claus Søgaard

Klargøring

Evelina Smilgiute

Klargøring

Administration

Allan Bornstein

Afgiftspecialist

60 98 22 81
ab@unicoleasing.dk

Allan er uddannet biløkonom. Allan hovedansvarlig for virksomhedens beregningssystemer – navnlig i forhold til beregning af korrekt afgift.

Konrad Beck

Trainee, afgiftberegning

31 61 10 49
kb@unicoleasing.dk

Konrad er vores unge trainee – og er allerede nu en habil sparringspartner ved valg af den rigtige bil. Stor naturlig interesse for spændende biler – og ved særligt meget om Porsche og Mercedes.

Nadja Sørensen

Administration

ns@unicoleasing.dk

Nadja kommer hos UNICO én dag om ugen, hvor hun aflaster resten af administrationen med forefaldende opgaver

Marie Jensen

På barsel

Daniel har travlt – og han får god hjælp af Marie, som bl.a. har ansvaret for alle virksomhedens forsikringer og debitorer.

Økonomi