• Unico A/S har specialiseret sig i flexleasing af nyere brugte specialbiler til det danske erhvervsliv.

Personerne bag Unico

Unico Leasing A/S er et privatejet aktieselskab, som blev stiftet i efteråret 2011 på initiativ af Jeppe Dahl Andersen, der stadig via sit holdingselskab er hovedaktionær i selskabet. Etableringen i 2011 blev tilrettelagt og udviklet sammen med Ove Rønne fra Rønne Management A/S – Ove Rønne er i dag formand for selskabets bestyrelse og via sit holdingselskab medejer af selskabet.

Jeppe Dahl Andersen er uddannet biløkonom og har en mangeårig erfaring med flexleasing af brugte biler til det danske erhvervsliv og er i dag administrerende direktør for Unico.

Fra foråret 2016 er ejerkredsen udvidet med Kenneth Pedersen, der samtidig blev ansat som salgsansvarlig for Unico. Kenneth Pedersen er et særdeles kendt ansigt i bilbranchen, hvor han i de seneste mange år var storaktionær i PerB i Silkeborg.

Med base fra forretningen i Silkeborg tilbyder Unico flexleasing af gode – attraktive let brugte biler til erhvervsvirksomheder i hele landet. Et udpluk af virksomhedens kunder kan ses under referencer.

Unico er en stabil forretningspartner til den kræsne kunde, som prioriterer fleksibilitet, økonomi og køreglæde højt, og sørger derfor for den bedste løsning, som både tilgodeser drømmen, behovet og økonomien.

Unico baserer sin forretning på at etablere langvarige relationer – og med udgangspunkt i et motto om, at

”kunden skal være lige så tilfreds med samarbejdet,
når leasingperioden er slut,
som da leasingaftalen blev etableret”

– søger Unico at tilrettelægge leasingforløbet så realistisk som overhovedet muligt. Det er en altaf-gørende målsætning, at leasingtageren ikke møder uforudsete udfordringer under samarbejdet – herunder navnlig ikke, når bilens værdi efter leasingperioden skal måles i forhold til den ansatte restværdi. Restværdien efter leasingperioden skal passe.

Unico tilbyder IKKE splitleasing. Unico er af den opfattelse af mulighederne i splitleasing indbyder til så mange faldgrupper, at der er alt for stor risiko for den samlede lødighed i leasingforholdet.

Unico er medlem af brancheforeningen FINANS og LEASING.

Unico er selvanmelder og storkunde hos SKAT.

Nøglepersonale

Jeppe Dahl Andersen

Jeppe Dahl Andersen

Administrerende direktør

Jeppe Dahl Andersen varetager den daglige ledelse af virksomheden og kan som selskabets administrerende direktør fuldt ud tegne selskabet i alle forhold. Jeppe Dahl Andersen er via sit holdingselskab hovedaktionær i Unico Leasing.

Kenneth Pedersen

Kenneth Pedersen

Salgschef

Som ansvarlig for en optimal betjening af virksomhedens kunder har selskabet ansat Kenneth Pedersen som salgschef. Kenneth Pedersen er via sit holdingselskab tillige betydelig medejer af Unico Leasing.

Rune Jarltoft-Myhlendorph

Rune Jarltoft-Myhlendorph

Service koordinator ekstern

Ulrik Sort

Ulrik Sort

Service koordinator intern

Daniel Sørensen

Daniel Sørensen

Økonomi

Kristian Møller

Kristian Møller

Leasing

Bestyrelsen

Ove Rønne

Ove Rønne

Formand

Ove Rønne har en mangeårig erfaring i generel virksomhedsledelse bl.a. opnået gennem sin deltagelse i bestyrelsesarbejdet hos en lang række små og mellemstore virksomheder – og særligt har Ove Rønne opnået en betydelig erfaring fra sin tidligere ansættelse og tilknytning til den finansielle sektor – bankvirksomhed, leasingfinansiering og undervisning.

Jeppe Dahl Andersen

Jeppe Dahl Andersen

Bestyrelsesmedlem

Jeppe Dahl Andersen er indehaver af Unico A/S med binavnet Unico Leasing A/S. Ejerskabet er organiseret i Jeppe Dahl Andersen Holding ApS. Jeppe Dahl Andersen er uddannet biløkonom og har mange års erfaring dels fra den sædvanlige bilbranche og dels fra sin ansættelse hos og medejerskab af et af landets største finansieringsselskaber indenfor såvel finansiel som operationel leasing.

Kenneth Pedersen

Kenneth Pedersen

Bestyrelsesmedlem

Som ansvarlig for en optimal betjening af virksomhedens kunder har selskabet ansat Kenneth Pedersen som salgschef. Kenneth Pedersen er via sit holdingselskab tillige betydelig medejer af Unico Leasing.

Marie Brandt Hansen

Marie Brandt Hansen

Bestyrelsesmedlem

Marie Brandt Hansen har stor erfaring på det administrative område og kan i kraft heraf bistå Unico ved udarbejdelse af sikre og veldokumenterede rutiner ved administrationen af porteføljen af leasingaftaler.

Seneste regnskaber

REGNSKAB 2013-2014

Unico A/S har regnskabsår 1. maj til 30. april – og har pr. 30. april 2014 aflagt sit årsregnskab.

Resultatet for denne periode har været særdeles tilfredsstillende og overstiger de forventninger, som bestyrelsen havde til driften for regnskabsåret. Således er periodens resultat realiseret med et samlet overskud på kr. 1.948.000 før skat. Nettoresultatet efter skat udgør kr. 1.473.000 og er overført til selskabets egenkapital, der herefter udgør kr. 3.961.000, som tilmed er suppleret af en ansvarlig lånekapital.

Selskabet er i besiddelse af kredittilsagn i en tilfredsstillende størrelsesorden og således sikret fortsat udvikling i perioden efter den 30. april 2014.

REGNSKAB 2014-2015

Unico A/S har regnskabsår 1. maj til 30. april – og har pr. 30. april 2015 aflagt sit årsregnskab.

Resultatet for denne periode har været særdeles tilfredsstillende og overstiger de forventninger, som bestyrelsen havde til driften for regnskabsåret. Således er periodens resultat realiseret med et samlet overskud på kr. 5.503.000 før skat. Nettoresultatet efter skat udgør kr. 4.186.000 og er overført til selskabets egenkapital, der herefter udgør kr. 8.146.000, som tilmed er suppleret af en ansvarlig lånekapital.

Selskabet er i besiddelse af kredittilsagn i en tilfredsstillende størrelsesorden og således sikret fortsat udvikling i perioden efter den 30. april 2015.