Mødelokaler der giver baghjul

Gode møder er bedst når man
kan sparke dæk i pauserne

Skal rammerne til jeres næste møde eller konference være lidt udover det sædvanlige?

Vores indbydende lokaler i varierende størrelse kan rumme op til 125 personer, så uanset om det drejer som om en diskret ansættelsessamtale, den årlige generalforsamling eller kick-off for hele salgsafdelingen, så byder vi velkommen i Unicos flotte kulisser.

Tilsæt lækker forplejning fra lokale restauratører, smagfuldt indrettede omgivelser og selvfølgelig WIFI og AV-udstyr – så er forholdene i top til jeres næste møde, konference eller event.

Kontakt os for et tilbud, hvis vi må være vært ved jeres næste arrangement.

VIP’en

For 10 – 125 personer

VIP’en er vores største lokale, som udover faciliteter som scene, lydanlæg, projektor og lærred også indeholder udstilling af 8-12 af vores flotteste biler. Så vil du gerne sidde side om side med Porsche, Ferrari og andre superbiler, så skal du vælge VIP’en.

Med indgang direkte fra parkeringspladsen eller gennem udstillingen er dette det oplagte lokale til foredrag, netværksmøder eller et bestyrelsesmøde i inspirerende omgivelser.

Mødelokalet

Op til 18 personer

Mødelokalet ligger på 1. sal, og størrelsen er perfekt til dit bestyrelses-, strategi- eller salgsmøde. Lokalet er enkelt indrettet med danske designermøbler, skærm og whiteboard, og med det flotte view over biludstillingen og loungen er omgivelserne på plads til en effektiv dag.

ManCave

Op til 10 personer

Ønsker I at afholde jeres møde i uforstyrrede omgivelser, anbefaler vi vores ManCave.

Lokalet er indrettet med ét rundt bord omkranset af bløde stole og indirekte belysning, og egner sig derfor godt til mindre sociale arrangementer, eller møder, ansættelsessamtaler m.v., der kræver uforstyrrede rammer. Lokalet kan – udover via udstillingen – derfor også tilgås gennem separat indgang bag bygningen for fuld diskretion.

Bliv inspireret

Bliv inspireret af nedenstående eksempler på mulige arrangementer hos UNICO eller kontakt os, hvis I ønsker et skræddersyet tilbud, der matcher jeres ønsker og behov.

Kaffemøde i ManCave

Op til 10 personer
Varighed 2 timer
Kaffe, the og vand i lokalet samt lidt sødt

Fra 349 kr. pr. person
ekskl. moms

Strategidag i Mødelokalet

Op til 18 personer
Varighed 8 timer
Kaffe, the og vand i lokalet
Morgenanretning, frokost og eftermiddagssødt til kaffen fra lokale restauratører

Fra 799 kr. pr. person
ekskl. moms

Netværksmøde i VIP’en

Op til 125 personer
Varighed 5 timer
Stor tapasbuffet fra lokale restauratører
Kaffe, the og vand i lokalet

Fra 849 kr. pr. person
ekskl. moms

Vores rammer er gearet til jeres næste arrangement

Er I klar til at få fart over feltet til jeres møde, så henvend jer her!