Bliv køreklar

UNICO VANS finansierer din bilindretning og dekoration.

UNICO VANS har etableret samarbejde med flere leverandører til varebilsegmentet – og det betyder, at vi kan levere og finansiere din næste varebil. Herunder kan du se hvilke muligheder du har for indretning af din varebil.

Ring og lad os sammen “bygge” den perfekte varebil til dig

Mange muligheder med bilindretning

Hos UNICO VANS vil vi gerne hjælpe dig hele vejen i mål, når du erhvervsleaser varevogne hos os. Og vi ved, at du som erhvervsdrivende ikke bare har brug for en varevogn. Du har brug at den er tilpasset netop din virksomhed og jeres behov for indretning, opbevaring og udsmykning.

Jeres erhvervsbiler er ikke bare transportmidler, men fungerer også som mobilt kontor og rullende visitkort for jeres virksomhed. Når du leaser varevogn hos UNICO VANS, hjælper vi dig nemlig ikke bare med at finde den rette bil. Vi hjælper dig også gerne med at gøre varevognen klar til brug ved at sørge for indretningen.

Dermed er jeres varebiler 100 % køreklar, når I får nøglerne til dem. Der kan leveres indretning indenfor:

Blitzblink – arbejdslys og lysbom – trinbræt og tagbøjler – låsesystemer – ekstra fyr for kabine og varerum – sædekontrol, midterkonsol – A4 holder – holder til telefon/computere

  • Indrettet van